Vadelma-jogurttipanna cotta

Vadelma-jogurttipanna cotta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vadelma-jogurttipanna cotta

Vadelma-jogurttipanna cotta

Vadelmahillon makeus ja panna cotan raikkaus tekevät tästä helposta jälkiruoasta täydellisen makunautinnon.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
liivatelehteä
2 dl
½ dl
sokeria
½ rkl
vaniljasokeria
1 prk (200 g)

Pinnalle

n. 1 dl
vadelmahilloa

Ohje

  1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
  2. Kiehauta kattilassa kerma ja sokerit. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Jäähdytä hetki.
  3. Lisää joukkoon ruokajogurtti varovasti sekoittaen.
  4. Annostele tarjoiluastioihin ja jäähdytä kylmässä n. 2 tuntia.
  5. Lusikoi vadelmahilloa hyytyneiden panna cottien päälle.
Vinkki

Vinkki

* Voit käyttää vadelmahillon sijasta esim. omenahilloa tai lakkahilloa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
210 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.