Vadelma-jogurttipanna cotta

Vadelma-jogurttipanna cotta

25 min
keskitaso
209 kcal / 100g
2
0

Vadelmahillon makeus ja panna cotan raikkaus tekevät tästä helposta jälkiruoasta täydellisen makunautinnon.

Ainekset

4 annosta
2
liivatelehteä
2 dl
½ dl
sokeria
½ rkl
vaniljasokeria
1 prk (200 g)

Pinnalle

n. 1 dl
vadelmahilloa

Ohje

  1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
  2. Kiehauta kattilassa kerma ja sokerit. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Jäähdytä hetki.
  3. Lisää joukkoon ruokajogurtti varovasti sekoittaen.
  4. Annostele tarjoiluastioihin ja jäähdytä kylmässä n. 2 tuntia.
  5. Lusikoi vadelmahilloa hyytyneiden panna cottien päälle.

Vinkki

* Voit käyttää vadelmahillon sijasta esim. omenahilloa tai lakkahilloa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
14 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
74 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)