AURA kesäsalaatti

AURA kesäsalaatti

Kesäinen salaatti yhdistelee kauden parasta antia, mehevän maukasta parsaa, makean marjaista vadelmaa ja kermaisen suolaista AURA juustoa. Vadelmainen vinaigrette on täydellinne loppusilaus salaatille, mutta mikäli vadelmaviinietikkaa on vaikea löytää, voi sen korvata vaalealla balsamietikalla.

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 vartta
tuoretta parsaa
100 g
salaattisekoitusta tai rucolaa
½ pkt (à 150 g)
1 dl
saksanpähkinöitä
1 dl
tuoreita vadelmia
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
vadelmaviinietikkaa
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
sormisuolaa

Paistamiseen

Ohje

  1. Poista parsoista puumaiset tyvet, kuori nupuista alaspäin. Paista kuumalla pannulla voissa, kunnes saaneet pintaväriä. Paloittele.
  2. Levitä salaatti vadille. Kerrostele päälle parsa, AURA paloina, saksanpähkinät ja vadelmat.
  3. Sekoita oliiviöljy ja etikka, mausta. Valuta salaatin päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
15 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)