Viljele hyvää

Maitotölkit ilahduttavat nyt värikkäillä kuoseilla. Kun tölkki on tyhjä, saksi siitä tyylikäs viljelylaatikko mallia mini. Kouraise kämmenellinen multaa ja anna vaikka basilikalle tai tomaatille terhakka startti omalla ikkunalaudallasi tai pihamaallasi.

Viisi suomalaista kuvittajaa suunnitteli Valion maitotölkkeihin yhteensä seitsemän kuosia, joilla kutsumme viljelemään hyvää. Tutustu suunnittelijoihin ja kuoseihin, katso vinkit yrttiviljelyyn ja ruoanlaittoon. Kurkkaa, miten valiolaiset maitotilayrittäjät viljelevät hyvää.

Kasvutarha & Laidunkukat

Ilona Partasen kuvituksessa pienestä taimesta voi kasvaa viidakko ja lapsuusmuistojen laidunmaat kukoistavat.

Lue lisää

Viidakko

Mikko Saaraisen sarjakuvatyyli ilahduttaa ja tuo piristystä päivään. Inspiraationa toimivat kuvittajan omat huonekasvit.

Lue lisää

Pieni puutarha

Maapallon tärkeimmät puutarhurit, pölyttäjähyönteiset hääräävät töissään Satu Kettusen kuvituksessa. Kurkkaa ruohonjuuritasolle.

Lue lisää

Villipuutarha

Kukat ja kasvit symboloivat kuvittaja Sofia Pusalle toivoa, luovuutta ja sisäistä voimaa. Kirkkaat värit ovat kenties perintöä opiskeluaikojen Meksikosta.

Lue lisää

Onnea etsimässä & Muu maa

Elämässä ei ole vain yhtä oikeaa reittiä, kun onnea etsitään. Sami Viljanto haluaa kuvituksellaan myös herättää meitä arvostamaan ja vaalimaan luontoa.

Lue lisää

Kasvata oma yrttitarha

Haaveiletko runsaasta yrttitarhasta, josta napsia tuoretta makua vaikka joka aterialle? Listasimme ohjeet, joilla kasvatat yrtit siemenestä ja saat kaupan yrtit kukoistamaan.

Lue lisää

Yrttireseptit

Katso lisää yrttiruokavinkkejä

Näin Valiolla viljellään hyvää