Siirry sisältöön
Minttu-jogurttiraita

Minttu-jogurttiraita

Minttu-jogurttiraita on kotoisin intialaisesta ruokakulttuurista, jossa sen tarkoituksena on viilentää tulisten ruokien tuomaa poltetta. Se sopii kuitenkin hyvin myös täkäläisten vähemmän tulisten liha- ja kalaruokien seuraksi.

Minttu-jogurttiraita

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Bulgarian jogurttia
    Rakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
    Valio Bulgarian jogurtti 200 g
  • 1 pieni (50 g) sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl tuoretta korianteria
  • 3 rkl tuoretta minttua
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ¼ tl suolaa

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja yrtit. Sekoita kaikki ainekset jogurttiin. Anna maustua hetken aikaa ennen tarjoilua.
  2. Tarjoa erilaisten liha- tai kalaruokien lisäkkeenä tai naan-leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 56 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 4,1 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search