Kanakorma

Kanakorma

Kauniin keltainen ja mantelisen täyteläinen kanakorma on helppo ja herkullinen arkiruoka. Tarjoa riisin ja couscousin kanssa.

25 min
helppo
217 kcal / 100g
1
5

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
1 tl
kurkumaa
½ tl
juustokuminaa
ripaus
kuivattua chiliä
400 g
broilerin fileesuikaleita
½ tl
suolaa
100 g (2 dl)
mantelijauhetta
200 g
kookoskermaa
2 tl
juoksevaa hunajaa

Päälle

paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna Oivariini pannulla. Kuullota sipulit, kurkuma, juustokumina ja kuivattu chili keskilämmöllä.
  2. Lisää pannulle broilerinsuikaleet. Paista. Mausta suolalla.
  3. Lisää mantelijauhe, kookoskerma ja hunaja. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min, kunnes kastikkeen maut ovat tasaantuneet.
  4. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Tarjoa riisin ja/tai leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›