Salsapasta

Salsapasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Salsapasta

Herkullisen salsapastan maut tiivistyvät uunin lämmössä. Tämä koko perheen pasta syntyy käden käänteessä arjen puuhien lomassa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1616 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
eriväristä paprikaa
1
punasipulia
250 g
kirsikkatomaatteja
1 - 2
punaista chiliä
1 tl
suolaa
1 prk (180 g)
½ dl
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
1 prk (200 g)
lehtipersiljaa
300 g
nauhapastaa

Ohje

  1. Paloittele paprikat ja punasipuli. Laita kasvikset uunivuokaan. Lisää joukkoon paloiteltu chili ja salaattijuustokuutiot. Mausta suolalla ja mustapippurilla, valuta päälle oliiviöljy.
  2. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja paahtuneet.
  3. Sekoita joukkoon crème fraîche, keitetty pasta ja hienonnettu lehtipersilja.
  4. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.