
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.82
tähteä viidestä
22 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 eriväristä paprikaa
- 1 punasipulia
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1-2 punaista chiliä
- 1 tl suolaa
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl oliiviöljyä
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtitValio crème fraîche valkosipuli & yrtit on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai…
- 1 dl salsakastiketta
- 0 kg lehtipersiljaa
- 300 g nauhapastaa
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele paprikat ja punasipuli. Laita kasvikset uunivuokaan. Lisää joukkoon paloiteltu chili ja salaattijuustokuutiot. Mausta suolalla ja mustapippurilla, valuta päälle oliiviöljy.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja paahtuneet.
- Sekoita joukkoon crème fraîche, salsakastike, keitetty pasta ja hienonnettu lehtipersilja.
- Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
152 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
16,5 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- lehtipersiljaa