
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g spagettia
- 80 g ilmakuivattua kinkkua
- 1 prk (190/171 g) latva-artisokkaa öljyssä
- 2 rkl kapriksia
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® basilika tuorejuustoaValio Viola® kevyt basilika tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda aromaattisen basilikan…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta, säästä n. 1 dl keitinvettä.
- Paahda spagetin kiehuessa ilmakuivatut kinkut pannulla tai 225 asteisessa uunissa rapeiksi.
- Valuta artisokat ja kaprikset. Paloittele artisokkia tarvittaessa.
- Sekoita tuorejuusto ja vesi spagetin joukkoon. Kuumenna sekoitellen. Lisää artisokat, kaprikset ja murennettu, ilmakuivattu kinkku.
- Viimeistele mustapippurilla ja tuoreella, hienonnetulla basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
23,3 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa