Basilika-tuorejuustopasta

Basilika-tuorejuustopasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Basilika-tuorejuustopasta

Basilika-tuorejuustopasta

Välimeren makuja tulvillaan olevassa pastassa maistuu sopivasti vihreän keväinen basilika, pikantti kapris ja täyteläinen ilmakuivattu kinkku. Hyvää ruokahalua!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 300 g
spagettia
80 g
ilmakuivattua kinkkua
1 prk (190/171 g)
latva-artisokkaa öljyssä
2 rkl
kapriksia
1 rasia (200 g)
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta, säästä n. 1 dl keitinvettä.
  2. Paahda spagetin kiehuessa ilmakuivatut kinkut pannulla tai 225 asteisessa uunissa rapeiksi.
  3. Valuta artisokat ja kaprikset. Paloittele artisokkia tarvittaessa.
  4. Sekoita tuorejuusto ja vesi spagetin joukkoon. Kuumenna sekoitellen. Lisää artisokat, kaprikset ja murennettu, ilmakuivattu kinkku.
  5. Viimeistele mustapippurilla ja tuoreella, hienonnetulla basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›