Basilika-tuorejuustopasta

Basilika-tuorejuustopasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Basilika-tuorejuustopasta

Basilika-tuorejuustopasta

Välimeren makuja tulvillaan olevassa pastassa maistuu sopivasti vihreän keväinen basilika, pikantti kapris ja täyteläinen ilmakuivattu kinkku. Hyvää ruokahalua!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 300 g
spagettia
80 g
ilmakuivattua kinkkua
1 prk (190/171 g)
latva-artisokkaa öljyssä
2 rkl
kapriksia
1 rasia (200 g)
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta, säästä n. 1 dl keitinvettä.
  2. Paahda spagetin kiehuessa ilmakuivatut kinkut pannulla tai 225 asteisessa uunissa rapeiksi.
  3. Valuta artisokat ja kaprikset. Paloittele artisokkia tarvittaessa.
  4. Sekoita tuorejuusto ja vesi spagetin joukkoon. Kuumenna sekoitellen. Lisää artisokat, kaprikset ja murennettu, ilmakuivattu kinkku.
  5. Viimeistele mustapippurilla ja tuoreella, hienonnetulla basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.