
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.52
tähteä viidestä
23 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 (225 g) isoa sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 2-3 dl vettä
- 1 liha-juuresliemikuutio
- ½ dl tomaattipyreetä
- ½-1 tl chilijauhetta
- 1 tlk (420/280 g) kidneypapuja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla rasvassa.
- Lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Anna niiden kuullottua.
- Lisää vesi, liemikuutio, tomaattipyree ja chilijauhe. Käytä chiliä makusi mukaan. Anna kiehua hiljalleen 3 - 5 min.
- Huuhdo pavut siivilässä. Lisää ne sekä ruokakerma pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoa riisin tai täysjyväcouscousin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa