Tässä tomaattisessa linssikeitossa curryn, juustokuminan ja linssien maanläheiset aromit saavat herkullista ja pirteää vastapainoa appelsiinista, inkivääristä, fenkolista ja korianterista. Proteiinirikkaat linssit ja Nyhtökaura pitävät huolen siitä, että tästä kasviskeitosta tulee sekä lämmin, että kylläinen olo.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 | sipuli |
2 rkl | tuoretta inkivääriä hienonnettuna |
1 | fenkoli viipaleina |
1 ½ dl | punaisia linssejä |
500 g | tomaattimurskaa |
7 ½ dl | vettä |
1 rkl | juustokuminaa |
1 rkl | currya |
yhden | appelsiinin kuori ja mehu |
n. ½ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 ruukku | tuoretta korianteria |
1 pkt (240 g) | |
Paistamiseen | |
---|---|
öljyä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.