Mausteinen ja hapokas chutney valmistetaan hedelmistä ja / tai kasviksista sekä viinietikasta. Maun pyöristää sokeri. Kauniin punainen punajuurichutney sopii mainiosti juustoruokien seuraksi. Kokeile sitä myös erilaisten riista- ja kalaruokien tai vaikka jauhelihapihvien kanssa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
250 g (2 - 3 kpl) | punajuuria |
vettä | |
1 (100 g) | sipuli |
1 (125 g) | hapahko omena |
¾ dl | sokeria |
¾ dl | valkoviinietikkaa |
1 dl | |
2 tl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
¼ tl | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.