Butter chicken eli kanaa tomaatti-voikastikkeessa

Butter chicken eli kanaa tomaatti-voikastikkeessa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Butter chicken eli kanaa tomaatti-voikastikkeessa

Butter chicken eli kanaa tomaatti-voikastikkeessa

Butter chicken on mausteisen lämmittävä, muttei tulinen tomaattipohjainen kanacurry. Kastikkeen täyteläisyys ja maku saa voimansa voista.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1212 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
4
valkosipulin kynttä
4 cm:n pala
tuoretta inkivääriä
100 g
2 tl
garam masala -maustesekoitusta
1 tl
juustokuminaa
½ tl
jauhettua korianteria
½ tl
suolaa
400 g
paseerattua tomaattia
2 rkl
tomaattipyreetä
400 g
broilerin rintafileetä

Lisäksi

2 dl
jasmiiniriisiä keitettynä
naan-leipää

Ohje

  1. Kuullota kuorittu ja viipaloitu sipuli ja kuoritut ja hienonnetut valkosipulit ja inkivääri voissa. Lisää joukkoon mausteet. Kuullota.
  2. Lisää paseerattu tomaatti ja tomaattipyree ja sekoita. Lisää kuutioidut broilerinfileet kastikkeen joukkoon ja anna hautua keskilämmöllä kannen alla kypsiksi (n. 15 min).
  3. Viimeistele halutessasi tuoreella korianterilla tai lehtipersiljalla.
  4. Tarjoa turkkilaisen jogurtin, keitetyn riisin ja naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›