Satay-kukkakaalicurry

Satay-kukkakaalicurry

Valmiit ateriakastikeet ovat näppärä tapa lisätä ruokaan makua arjen kiireissä. Tässä kukkakaalicurryssa maistuu lempeän mausteinen maapähkinäkastike.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 iso (750 g)
kukkakaali
1
sipuli
1 rkl
öljyä
3 rkl
tomaattipyreetä
1 prk (290 g)
esikeitettyjä kikherneitä
1 pussi (100 g)
satay-kastiketta , esim. Spice Up!
1 prk (2 dl)
1 ½ dl
vettä
½ tl
suolaa
½ dl
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Hienonna sipuli.
  2. Kuumenna öljy kattilassa tai kasarissa. Kuullota siinä sipuli ja tomaattipyree.
  3. Lisää kattilaan kaikki ainekset korianteria lukuunottamatta.
  4. Anna kiehua kannen alla hiljalleen n. 30 min.
  5. Viimeistele tuoreella korianterilla.
  6. Tarjoa kypsennetyn couscousin tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
77 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›