Peruna-kukkakaali tikka masala

Peruna-kukkakaali tikka masala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Peruna-kukkakaali tikka masala

Peruna-kukkakaali tikka masala

Tikka masalan tekeminen onnistuu jokaiselta myös kotona. Ihastu vegaaniseen tikka masalaan. Helppo ja terveellinen resepti arkeen!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 pkt (240 g)
1 pieni
kukkakaali
400 g
perunaa
500 g
tomaattimurskaa
4 rkl
tikka masala -maustetahnaa
3 rkl
paprikajauhetta
2 rkl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 rkl
valkosipulia hienonnettuna
1
sipuli viipaleina
3 dl
kookosmaitoa
1
punainen chilipalko
ripaus
suolaa
tuoretta korianteria

Paistamiseen

öljyä

Ohje

  1. Ruskista Nyhtökaura korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Siirrä lautaselle sivuun odottamaan.
  2. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri öljyssä pannussa. Lisää perunat ja kukkakaali ja jatka paistamista 3 - 4 min.
  3. Lisää tomaattimurska, kookosmaito, tikka masala -maustetahna, paprikajauhe ja suola. Anna hautua kannen alla keskilämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä.
  4. Lisää Nyhtökaura ja anna hautua vielä muutama min niin, että Nyhtökaura ehtii imeä kastiketta itseensä.
  5. Koristele tuoreella korianterilla ja inkiväärillä.
  6. Tarjoile villiriisin kanssa tai sellaisenaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.