Peruna-kukkakaali tikka masala

Peruna-kukkakaali tikka masala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Peruna-kukkakaali tikka masala

Peruna-kukkakaali tikka masala

Tikka masalan tekeminen onnistuu jokaiselta myös kotona. Ihastu vegaaniseen tikka masalaan. Helppo ja terveellinen resepti arkeen!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 pkt (240 g)
1 pieni
kukkakaali paloiteltuna
400 g
perunaa paloiteltuna
500 g
tomaattimurskaa
4 rkl
tikka masala -maustetahnaa
3 rkl
paprikajauhetta
2 rkl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 rkl
valkosipulia hienonnettuna
1
sipuli hienonnettuna
3 dl
kookosmaitoa
1
punainen chilipalko
½ tl
suolaa
tuoretta korianteria

Paistamiseen

öljyä

Ohje

  1. Ruskista Nyhtökaura korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Siirrä lautaselle sivuun odottamaan.
  2. Kuullota hienonnetut sipuli, valkosipuli ja inkivääri öljyssä pannussa. Lisää paloitellut perunat ja kukkakaali ja jatka paistamista 3 - 4 min.
  3. Lisää tomaattimurska, kookosmaito, hienonnettu chili, tikka masala -maustetahna, paprikajauhe ja suola. Anna hautua kannen alla keskilämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä.
  4. Lisää Nyhtökaura ja anna hautua vielä muutama min niin, että Nyhtökaura ehtii imeä kastiketta itseensä.
  5. Koristele tuoreella korianterilla ja inkiväärillä. Viimeistele limehulla.
  6. Tarjoile villiriisin kanssa tai sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.