Kala-kasviscurry

Kala-kasviscurry

Valmiin kermaisen currykastikkeen avulla valmistuu helppoakin helpompi kalacurry. Lisää vain ainekset kattilaan ja anna hautua 10 min kannen alla, jonka jälkeen herkullinen curry on valmis.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (500 g)
kukkakaali
1 (100 g)
sipuli
1 rkl
1 tl
suolaa
1 prk (3 dl)
300 g
tuoretta kalaa , esim. lohta

tai 300 gvaaleaa pakastekalaa
200 g
vihreitä pakastepapuja
1 - 2 tl
limetti- tai sitruunamehua
½ dl
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Halkaise ja leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Viipaloi sipuli.
  2. Paista kasviksia rasvassa kattilassa. Mausta suolalla.
  3. Kaada joukkoon kastike. Huuhtele purkki vedellä (n. 1 dl) ja lisää neste kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä niin, että ruoka kiehuu lempeästi poreillen.
  4. Lisää paloiteltu kala ja pavut. Hauduta kannen alla 10 min.
  5. Viimeistele sitrusmehulla ja korianterilla.
  6. Tarjoa sellaisenaan tai kypsennetyn couscousin, riisin tai maalaisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›