
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (500 g) kukkakaali
- 1 (100 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
-
1 prk (3 dl)
Valio kermaista currykastikettaValio kermainen currykastike on käyttövalmis curryn makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi kanan, kalan…
-
300 g
tuoretta kalaa
- 300 g vaaleaa pakastekalaa
Voit kokeilla myös - 200 g vihreitä pakastepapuja
- 1-2 tl limetti- tai sitruunamehua
- ½ dl tuoretta korianteria hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise ja leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Viipaloi sipuli.
- Paista kasviksia rasvassa kattilassa. Mausta suolalla.
- Kaada joukkoon kastike. Huuhtele purkki vedellä (n. 1 dl) ja lisää neste kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä niin, että ruoka kiehuu lempeästi poreillen.
- Lisää paloiteltu kala ja pavut. Hauduta kannen alla 10 min.
- Viimeistele sitrusmehulla ja korianterilla.
- Tarjoa sellaisenaan tai kypsennetyn couscousin, riisin tai maalaisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
83 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa