Mifu jauhis rendang eli indonesialainen curry

Mifu jauhis rendang eli indonesialainen curry
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mifu jauhis rendang eli indonesialainen curry

Mifu jauhis rendang eli indonesialainen curry

Rendang on indonesialainen mausteisen tulinen curry. Sen valmistaminen on helppoa ja verrattain nopeaa, tosin muhennos sen kuin paranee hauduttaessa ja uudelleen lämmityksestä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Currytahna

1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
pala (2 - 3 cm)
tuoretta inkivääriä
1
sitruunaruohoa
1 tl
kurkumaa
2 rkl

Curry

1 rasia (250 g)
200 g
kookoskermaa
2 rkl
soijakastiketta
4
kaffirlimetinlehteä
1 rkl
sokeria
1 dl
tuoretta korianteria

Lisäksi

2 dl
basmatiriisiä
1
limetti

Ohje

  1. Kuori sipulit ja inkivääri, poista chilistä halutessasi siemenet. Poista sitruunaruohon kuivat uloimmaiset lehdet ja kova kanta. Paloittele kasvikset hiukan pienemmiksi paloiksi. Valmista currytahna hienontamalla raaka-aineet teholeikkurissa tai sauvasekoittimella tahnaksi.
  2. Kuumenna currytahna korkeareunaisella pannulla. Lisää jauhis. Paista muutama min.
  3. Lisää kookoskerma, soijakastike, limetinlehdet ja sokeri. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 15 min. Viimeistele tuoreella korianterilla.
  4. Tarjoa keitetyn riisin ja limelohkojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›