Mifu korma

Mifu korma

Intialaisesta keittiöstä tuttu, kermaisen mausteinen korma on perheiden suosikki, sillä se ei ole lainkaan tulista. Korma valmistuu nopeasti, mikä tekeekin siitä arjen luxus-pikaruokaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
pala (2 cm)
tuoretta inkivääriä
2 rkl
½ tl
kurkumaa
½ tl
juustokuminaa
ripaus
kardemummaa
1 pkt (330 g)
200 g
kookoskermaa
1 dl
mantelijauhetta
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri. Kuumenna Oivariini pannulla. Kuullota sipulit, inkivääri, kurkuma, juustokumina ja kardemumma keskilämmöllä.
  2. Lisää pannulle Mifu. Paista.
  3. Lisää kookoskerma ja mantelijauhe, mausta suolalla. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min, kunnes kastikkeen maut ovat tasaantuneet.
  4. Tarjoa riisin ja/tai leivän kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit oikaista ja valmistaa korman lisäämällä Mifu-suikaleet valmiseen ateriakastikkeeseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
428 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›