Mifu korma

Mifu korma

Intialaisesta keittiöstä tuttu, kermaisen mausteinen korma on perheiden suosikki, sillä se ei ole lainkaan tulista. Korma valmistuu nopeasti, mikä tekeekin siitä arjen luxus-pikaruokaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
pala (2 cm)
tuoretta inkivääriä
2 rkl
½ tl
kurkumaa
½ tl
juustokuminaa
ripaus
kardemummaa
1 pkt (330 g)
1 prk (2,5 dl)
1 dl
mantelijauhetta
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri. Kuumenna Oivariini pannulla. Kuullota sipulit, inkivääri, kurkuma, juustokumina ja kardemumma keskilämmöllä.
  2. Lisää pannulle Mifu. Paista.
  3. Lisää kermainen kookos ja mantelijauhe, mausta suolalla. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min, kunnes kastikkeen maut ovat tasaantuneet.
  4. Tarjoa riisin ja/tai leivän kanssa.

Vinkki

Voit oikaista ja valmistaa korman käyttämällä valmista ateriakastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
13 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
423 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)