Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Helpot rippijuhlatarjoilut – kymmenen varmaa reseptiä

Helpot rippijuhlatarjoilut – kymmenen varmaa reseptiä

Valitse simppelit ja nopeat reseptit, ja rippijuhlien tarjoilut valmistuvat helpommin kuin uskotkaan. Kun päivänsankarin pyytää mukaan suunnitteluun ja leipomiseen, myös menusta tulee juuri hänen näköisensä.

Rippi- tai prometheus-juhlien tarjoilut voi helposti tehdä itse ja melko vähällä vaivalla. Kun suunnitteluun ja ennakointiin varaa hieman aikaa ja poimii menuun sukkelasti syntyvät herkut, rippijuhlien menun voi tehdä alusta loppuun kotona.

Pyydä reseptien valikointiin mukaan itse päivänsankari, niin tarjoiluista tulee hänelle mieluisat. Leipomiseen voi osallistua koko perhe, ja resepteissä voi hyvin oikaista käyttäen esimerkiksi valmistaikinaa tai herkullista leivontakreemiä.

Hyvä ja monipuolinen tarjoilupöytä rippijuhlissa koostuu esimerkiksi kakusta, pienistä makeista herkuista sekä suolaisesta piirakasta tai muusta pikkusuolaisesta. Jos juhlat kestävät useamman tunnin, tarjolle voi tehdä myös ruokaisan salaatin.

Tässä kymmenen rippijuhlien luottoreseptiä.

1. Raparperi-kinuskiviinerit

Helpot ja raikkaan makeat viinerit taiot valmiista lehtitaikinasta, kinuskikreemistä ja raparperiviipaleista. Nämä nopeat naposteltavat kannattaa tehdä vasta juhlapäivänä, jotta ne ovat kahvipöydässä parhaimmillaan. Reunoille ripoteltu raesokeri ja mantelilastut tekevät viinereistä juhlakelpoiset.


Search