Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Miten maustamattomat jogurtit eroavat toisistaan?

Miten maustamattomat jogurtit eroavat toisistaan?

Maustamattomia jogurtteja on monenlaisia: luonnonjogurtilla, kreikkalaisella, turkkilaisella ja Bulgarian jogurtilla on kaikilla omat erityisominaisuutensa ja ensisijaiset käyttötarkoituksensa. Näillä vinkeillä valitset aina oikean jogurtin!

Näin käytät turkkilaista jogurttia

Purkillinen Valio turkkilaista jogurttia jääkapissa pelastaa monelta keittiökriisiltä – siitä syntyy näppärästi kylmät kastikkeet, smoothiet ja jogurttivälipalatkin! Rakenteeltaan Valio turkkilainen jogurtti on täyteläisen lohkeavaa, ja sen rasvaprosentti on 10 %. Saatavilla myös luomuna.

nostalginen Bulgarian jogurtti


Valio Bulgarian jogurtti on kevyempi vaihtoehto 3,5 % rasvaprosentillaan. Bulgarian jogurtin on raikkaan hapan maku ja lohkeava rakenne sopivat erinomaisesti erilaisiin jogurttivälipaloihin ja kylmiin juomiin.

Monipuolinen luonnonjogurtti

Luonnonjogurtti tarkoittaa maustamatonta jogurttia, johon ei ole lisätty esimerkiksi sokeria, hedelmiä tai marjoja tai muita makuaineita. Maultaan raikkaat ja pehmeät Valio A+™ luonnonjogurtit sopivat parhaiten välipalaksi sellaisenaan tai esimerkiksi marjojen ja myslin kanssa. Valio A+™ jogurteissa on asidofilus- ja bifidobakteereja sekä D-vitamiinia. Jos pidät paksummasta koostumuksesta, valitse A+ sarjasta täyteläinen tai kreikkalainen jogurtti. Koko tuoteperhe on laktoositon!

P.S. Kuumennettaessa jogurtit juoksettuvat helposti, joten lämpimiin ruokiin ne kannattaa lisätä vasta valmistuksen loppuvaiheessa. Valitse haudutettaviin ruokiin kuumennusta kestävä hapankerma, kuten raikas Valio Keittiön crème fraîche tai täyteläinen smetana.Kesäherkut aina käden ulottuvilla!

Himoitsetko kolmen raaka-aineen jogurttimansikoita, itse tehtyä jäätelöä vai sittenkin perinteistä mansikkakakkua? Nämä ja monet muut kesäherkut ovat sormiesi ulottuvilla Valio Sovelluksessa!

Search