Hyppää sisältöön
Miten maustamattomat jogurtit eroavat toisistaan?
Tuotteen takana

Miten maustamattomat jogurtit eroavat toisistaan?

Miten maustamattomat jogurtit eroavat toisistaan?

Maustamattomia jogurtteja on tarjolla monenlaista: luonnonjogurttia, kreikkalaista, turkkilaista ja bulgarialaista. Alkuun eri jogurtit voivat vaikuttaa hyvinkin samanlaisilta, mutta niillä on kaikilla omat erityisominaisuutensa ja ensisijaiset käyttötarkoituksensa. Näillä vinkeillä valitset aina oikean jogurtin.

Luonnonjogurtti, välipalaksi sellaisenaan tai tuunattuna

Luonnonjogurtti tarkoittaa maustamatonta jogurttia, johon ei ole lisätty esimerkiksi sokeria, hedelmiä tai marjoja tai muita makuaineita. Maultaan raikkaat ja pehmeät Valio A+™ luonnonjogurtit sopivat parhaiten välipalaksi sellaisenaan tai esimerkiksi marjojen ja pähkinöiden kanssa.

Valio A+ jogurtit valmistetaan tuoreesta maidosta hapatteen avulla. Erilaisilla hapatteilla ja rasvapitoisuuksilla saadaan aikaan hieman erilaisia koostumuksia: esimerkiksi Valio A+ täyteläinen ja Valio A+ kreikkalainen ovat rakenteeltaan perinteistä jogurttia paksumpia.

Hyvän maun lisäksi Valio A+™ jogurteissa on asidofilus- ja bifidobakteereja sekä D-vitamiinia. Kaikki Valio A+™ tuotteet ovat vähälaktoosisia tai laktoosittomia.

Katso lisää ideoita luonnonjogurtin käyttöön ››

Etsi