Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Sympaattinen seilori Valio Kippari® jo 50 vuotta

Sympaattinen seilori Valio Kippari® jo 50 vuotta
Anna Jalas-Karjalainen
Copywriter Toimituspäällikkö

Valio Oy

Lempeästi savuiset Valio Kippari® sulatejuustoviipaleet ovat maistuneet suomalaisille jo 50 vuoden ajan. Minne seilori suuntaa seuraavaksi?

Perinteikäs Valio Kippari® seilasi suomalaisten sydämiin jo puoli vuosi sataa sitten, vuonna 1970. Vuosien varrella savustetut sulatejuustoviipaleet ovat löytäneet paikkansa niin arkisen voileivän päältä kuin koti- ja ravintolakeittiöistäkin.

Valio Kippari® juuston tuttu maku on sopivasti nostalginen ja lempeä. Se kaappaa kainaloonsa ja tuo mieleen laiturilla syödyt eväsvoilevät, tuulta hiuksissa ja silmät auringonpaisteesta sirrillään. Yhtä hyvin aito savun maku voi johdatella festarimuistoihin sen parhaan vegeburgerin äärelle.

Valio Kippari® on juusto heille, joiden mielestä elämässä saa olla makua ja jotka kulkevat katse valoon päin pieni pilke silmäkulmassaan. Koska viimeksi söit Valio Kippari® juustoviipaleita?

Valio Koekeittiön Kippari® vinkit

Savujuusto sopii erityisen hyvin grillatun ruoan kaveriksi. Valio Kippari® viipaleet ovat käteviä hampurilaisissa, pizzan päällä, toasteissa sekä rieska- ja tortillarullissa. Valio ruokakerma Kippari® taas on helppo tapa tuoda täyteläistä savuisuutta pastakastikkeisiin, kiusauksiin ja muihin uuniruokiin. Valio Koekeittiö vinkkaa myös kokeilemaan Valio Kippari® viipaleita rapeina juustosipseinä: Leikkaa Valio Kippari® viipaleet neljään osaan ja laita leivinpaperille ja paista mikrossa täydellä teholla n. 1–2 min (tarkkaillen). Sipseistä tulee ihanan rapeita ja niitä voi dippailla vaikka savukalatahnaan tai muihin kylmiin dippeihin. Nämä juustosipsit sopivat myös ketogeeniseen ruokavalioon.


Valio Kippari® rakastaa hampurilaisia

Savujuustohampurilainen on katuruokaklassikko ja syystä. Valmiit Valio Kippari® sulatejuustoviipaleet solahtavat burgeriin näppärästi ja sulavat lämpimän pihvin päälle kauniisti. Syötpä hampurilaisesi vegenä, kalalla tai lihalla – aina menee oikein, kun laitat Valio Kippari® juustoa purilaisen väliin ja ääntä kohti!

Tuttu maku löytyy juusto- ja kermahyllystä

Valio Kippari® savusulatejuustoviipaleet tuovat vaihtelua leivän päälle ja ruoanlaittoon. Valio ruokakerma Kippari® on helppo tapa tuoda täyteläistä makua pastakastikkeisiin, kiusauksiin ja muihin uuniruokiin. Kokeile lorauttaa myös keittoihin!


Muistatko nämä Valio Kippari® pakkaukset?

Search