Savukalapihvit

Savukalapihvit

40 min
keskitaso
116 kcal / 100g
3
4

Itsetehdyt savukalapihvit ovat erityisen maukkaita. Tarjoa lisänä esim. perunasosetta.

Ainekset

4 annosta
pala (100 g)
purjoa
1 rkl
4 (n. 250 g)
keitettyä perunaa
4 - 5 dl (300 g)
lämminsavulohta
1 dl
1
kananmuna
½ dl
hienonnettua tilliä
ripaus
valkopippuria myllystä
½ tl
suolaa

Paistamiseen

Tarjoiluun

sitruunalohkoja

Ohje

  1. Hienonna purjo, kuullota Oivariini rasvassa paistinpannulla. Anna jäähtyä hieman.
  2. Raasta kuoritut, kypsät perunat. Sekoita joukkoon savukala, purjo, ruokakerma, muna ja mausteet.
  3. Paista pihvejä lettupannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin kullanruskeiksi.
  4. Tarjoile lisukkeena perunasosetta, salaattia ja sitruunalohkoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)