
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (700 g) kirjolohifilee
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
- 1 rkl sinappia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
Pinnalle
- 2 rkl tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo filee kylmällä vedellä. Poista ruodot. Ripota fileen pintaan nahattomalle puolelle suola ja pippuri ja levitä sinappi. Anna maustua hetkisen.
- Nosta filee suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 20 min.
- Ota vuoka uunista. Poista fileestä nahka vetämällä se pyrstöstä lähtien.
- Kaada ruokakerma fileen päälle.
- Jatka kypsentämistä 20 min tai kunnes kypsä.
- Ripota kalan pinnalle hienonnettua tilliä. Tarjoa esim. perunoiden, porkkanoiden ja parsakaalin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa