Helppo lohipasta

Helppo lohipasta

30 min
helppo
161 kcal / 100g
16
9

Lohipastassa on yksinkertaiset, maukkaat raaka-aineet ja houkuttelevat värit, jotka herättävät ruokahalun. Lohipasta on helppoa ja maukasta ruokaa arkeen.

Ainekset

4 annosta
1 (150 g)
sipuli
1 rkl
1 - 2 pussia (à 200 g)
pakasteparsakaalia
n. 500 g
kirjolohifileetä
1 tl
sitruunapippuria
1 prk (2,5 dl)

Lisäksi

300 g
nauhapastaa tai spagettia
vettä , suolaa

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Kiehauta parsakaalin nuput suolalla maustetussa pienessä vesimäärässä. Valuta.
  2. Poista fileestä ruodot ja nahka. Leikkaa suikaleiksi.
  3. Lisää sipulin joukkoon parsakaalit, lohisuikaleet, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi; sekoita varoen, että kala pysyy ehjänä.
  4. Yhdistä kastike keitetyn pastan joukkoon pastankeittokattilassa. Kuumenna ja tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)