Helppo lohipasta

Helppo lohipasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helppo lohipasta

Helppo lohipasta

Lohipastassa on yksinkertaiset, maukkaat raaka-aineet ja houkuttelevat värit, jotka herättävät ruokahalun. Lohipasta on helppoa ja maukasta ruokaa arkeen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1313 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (150 g)
sipuli
1 rkl
1 - 2 pussia (à 200 g)
pakasteparsakaalia
n. 500 g
kirjolohifileetä
1 tl
sitruunapippuria
1 prk (2,5 dl)

Lisäksi

300 g
nauhapastaa tai spagettia
vettä , suolaa

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Kiehauta parsakaalin nuput suolalla maustetussa pienessä vesimäärässä. Valuta.
  2. Poista fileestä ruodot ja nahka. Leikkaa suikaleiksi.
  3. Lisää sipulin joukkoon parsakaalit, lohisuikaleet, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi; sekoita varoen, että kala pysyy ehjänä.
  4. Yhdistä kastike keitetyn pastan joukkoon pastankeittokattilassa. Kuumenna ja tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›