
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
8 h
Yhteensä
8 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
- 1 dl grahamjauhoja
- 1 dl spelttijauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- ½ tl suolaa
-
5 dl
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
- 1 kananmuna
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 100 g fetajuustoa
- 2 rkl tuorepestoa esim. tillipesto
- 250 g lämminsavulohta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita blinitaikinan ainekset kannellisessa kulhossa. Laita tekeytymään jääkaappiin yön yli.
- Paista Oivariini rasvassa pieniä ja paksuja blinejä lettu- tai blinipannulla.
- Valuta ja murenna salaattijuusto. Mausta juusto tuorepestolla.
- Tarjoile lämpimät blinit savulohen ja pestojuuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.