
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl vettä
- ½ dl mannasuurimoita
-
1 dl
Valio rasvatonta maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä,…
- 1 dl vettä
- 2 kananmunaa
- 2 rkl sokeria
- ½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- ½ tl kardemummaa
Vuokaan
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0 kg sokeria tai vaniljasokeria
- 0 kg hilloa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta 4 dl vettä ja vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä 5 minuuttia.
- Sekoita maitojauhe desilitraan vettä ja lisää vellin joukkoon. Anna jäähtyä.
- Sekoita muut ainekset joukkoon.
- Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa 50 - 60 minuuttia.
- Tarjoa lämpimänä kermavaahdon ja hillon kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio kuohukermaa
- sokeria
- hilloa