Ahvenanmaan pannukakku maitojauheesta

Ahvenanmaan pannukakku maitojauheesta

1 h 40 min
helppo
146 kcal / 100g
2
2

Ahvenanmaan pannukakku on herkullinen jälkiruoka tai välipala. Tarjoa sen kanssa kevyesti vatkattua kermaa ja hilloa.

Ainekset

6 annosta
4 dl
vettä
½ dl
mannasuurimoita
1 dl
1 dl
vettä
2
kananmunaa
2 rkl
sokeria
½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
½ tl
kardemummaa

Vuokaan

1 rkl

Tarjoiluun

sokeria tai vaniljasokeria
hilloa

Ohje

  1. Kiehauta 4 dl vettä ja vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä 5 minuuttia.
  2. Sekoita maitojauhe desilitraan vettä ja lisää vellin joukkoon. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita muut ainekset joukkoon.
  4. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa 50 - 60 minuuttia.
  5. Tarjoa lämpimänä kermavaahdon ja hillon kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

Nimetön25.6.2015 kello 17:46
Herkullista. Ihanakaardemumman maku.
Nimetön17.5.2014 kello 15:54
Kauhean makuista :(