
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPerunasosevoitaikina
- 2¼ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunasosejauhetta
- 1½ tl leivinjauhetta
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl kylmää vettä
Täyte
- 1 ruukku rucolaa
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 prk (190 g) latva-artisokkaa persiljamarinadissa
- ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
-
½ pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
- ½ dl pinjansiemeniä
Pinnalle
- 0 kg kirsikkatomaatteja
- 0 kg rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa monitoimikoneen kulhoon pohjataikinan kuivat aineet. Käynnistä kone hetkeksi. Lisää jauhojen päälle jääkaappikylmä, kuutioitu voi. Käytä konetta kunnes seoksesta tulee murumainen. Lisää vesi ja anna koneen käydä juuri sen aikaa, että taikina sekoittuu.
- Taputtele taikina heti jauhotetulla kädellä voidellun piirasvuoan (halkaisija n. 29 cm) pohjalle ja reunoille.
- Hienonna 3/4 rucolasta (jätä 1/4 koristeeksi pinnalle) ja ripota taikinapohjalle. Valuta juustokuutiot ja hienonna haarukalla. Levitä juusto, paloitellut latva-artisokat ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit taikinapohjalle. Ripota päälle juustoraaste.
- Sekoita kerma, maito ja munat. Kaada seos vuokaan. Ripota päälle pinjansiemenet.
- Paista 200 asteessa uunin ala/keskiosassan. 30 min.
- Lisää tarjolle tuotaessa piiraan päälle rucolaa ja puolitettuja kirsikkatomaatteja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
11,7 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kirsikkatomaatteja
- rucolaa