Appelsiinikakku

Appelsiinikakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Appelsiinikakku

Appelsiinikakku

Appelsiinimarmeladilla maustettu helppo kahvikakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua leipomisesta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1010 arvostelua

Ainekset25 palaa

25 palaa
4 ½ dl
vehnäjauhoja
2 ½ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
kardemummaa
2 tl
ruokasoodaa
200 g
1 dl
paistonkestävää appelsiinimarmeladia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita voisulaan appelsiinimarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan.
  2. Paista 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa, jotta pinta ei tummu liikaa. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Vinkki

Vinkki

Kakku on parhaimmillaan 2 - 3 pv valmistuksen jälkeen. Sen voi myös pakastaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
378 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.