Appelsiinikakku

Appelsiinikakku

1 h 10 min
helppo
378 kcal / 100g
13
26

Appelsiinimarmeladilla maustettu helppo kahvikakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua leipomisesta.

Ainekset

25 palaa
4 ½ dl
vehnäjauhoja
2 ½ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
kardemummaa
2 tl
ruokasoodaa
200 g
1 dl
paistonkestävää appelsiinimarmeladia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita voisulaan appelsiinimarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan.
  2. Paista 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa, jotta pinta ei tummu liikaa. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.

Vinkki

Kakku on parhaimmillaan 2 - 3 pv valmistuksen jälkeen. Sen voi myös pakastaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
378 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
19 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)