
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 l
Valio glögiä vaaleaaLämmittävät Valio glögit kätevässä sekarullakossa! Valion glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia, neilikkaa, kardemummaa, inkivääriä sekä…
- 1 pussi (200 g) kuivattuja, pehmeitä aprikooseja
- ¾ dl sokeria
- ¾ dl perunajauhoja
- 1 dl vettä
Inkiväärivaahto
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 rkl hillottua inkivääriä
- ¾ dl fariinisokeria
Jaa resepti
Ohje
- Liota aprikooseja mehussa tai glögissä vähintään 2 tuntia. Lisää sokeri. Keitä kannen alla n. 10 min.
- Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Ota kattila pois levyltä. Kaada perunajauhoseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Pane kattila levylle. Kuumenna sekoittaen kunnes kiisseli pulpahtaa.
- Kaada kiisseli tarjoiluastiaan. Ripota sokeria kuortumisen estämiseksi.
- Sekoita jogurttiin vaahdoksi vatkattu kerma. Hienonna hillottu inkivääri. Lisää inkivääri ja fariinisokeri.
- Tarjoa kiisselin lisänä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
20,8 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa