AURA tomaattipasta

AURA tomaattipasta

Herkullinen pasta syntyy nopeasti yksinkertaisista raaka-aineista. Tässä pastassa AURA saa loistaa pääroolissa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
nauhapastaa
2 rkl
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1
punasipuli
1 dl
lehtipersiljaa
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
½ pkt (à 170 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Lisää puolitetut tai neljään osaan leikatut kirsikkatomaatit ja viipaloitu punasipuli. Kuullota.
  3. Valuta pasta. Säästä n. 1 dl keitinvettä.
  4. Kaada pasta ja keitinvesi pannulle. Sekoita. Lisää hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Murenna pinnalle lopuksi AURA juusto.
  6. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)