AURA valkoviinikastike kalkkunalle

AURA valkoviinikastike kalkkunalle

Kastike kruunaa juhlaruoat. Kermainen valkoviinikastike on omiaan mehevöittämään ja maustamaan vähärasvaista kalkkunanpaistia loppuvuoden juhlapöydissä. Kastike syntyy vartissa ja soveltuu hvyin uudelleen lämmitykseen.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pieni (50 g)
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
½ prk (à 2,5 dl)
1 ½ dl
kuivaa valkoviiniä
1 pussi
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota ne Oivariini rasvassa kasarissa tai pienehkössä kattilassa.
  3. Lisää kerma, viini ja AURA, kuumenna. Mausta sokerilla ja pippurilla. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
  5. Tarjoa kastike kalkkunan tai broilerin kanssa. Kastike sopii myös kalalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›