AURA valkoviinikastike kalkkunalle

AURA valkoviinikastike kalkkunalle
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

AURA valkoviinikastike kalkkunalle

AURA valkoviinikastike kalkkunalle

Kastike kruunaa juhlaruoat. Kermainen valkoviinikastike on omiaan mehevöittämään ja maustamaan vähärasvaista kalkkunanpaistia loppuvuoden juhlapöydissä. Kastike syntyy vartissa ja soveltuu hvyin uudelleen lämmitykseen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pieni (50 g)
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
1 dl
1 ½ dl
kuivaa valkoviiniä
1 pussi
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota ne Oivariini rasvassa kasarissa tai pienehkössä kattilassa.
  3. Lisää kerma, viini ja AURA, kuumenna. Mausta sokerilla ja pippurilla. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
  5. Tarjoa kastike kalkkunan tai broilerin kanssa. Kastike sopii myös kalalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›