Avokado-omenasalsa

Avokado-omenasalsa

Avokado-omenasalsa sopii tarjottavaksi maissilastujen kanssa kuin myös salaattipedillä.

Ainekset8 annosta

8 annosta
3 kypsää
avokadoa
2
omenaa
2 rkl
limettimehua
3
tomaattia
2
punasipulia
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
½ dl
tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Halkaise avokadot. Poista siemen ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Kuori, poista siemenkodat ja kuutioi omenat.
  2. Yhdistä hedelmät kulhossa ja kaada limettimehua päälle, etteivät hedelmät tummu. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutioi. Hienonna sipulit. Yhdistä hedelmät, tomaatit ja sipulit. Mausta pippurilla, suolalla ja korianterilla.
  3. Nostele laakealle vadille kerroksittain raejuuston kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›