Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.87
tähteä viidestä
31 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (150 g) sipuli
- 1 (500 g) bataatti
- 3 (300 g) porkkanaa
- 1 valkosipulin kynsi
- 8 dl vettä
- 1½ kasvisliemikuutiota
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- ½ tl suolaa
- 2 rkl kurpitsansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi bataatti, porkkanat ja sipuli. Halkaise valkosipulin kynsi. Lisää ne, vesi ja liemikuutiot (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kypsäksi, 20 - 30 min, riippuen palojen koosta.
- Soseuta keitto. Lisää Koskenlaskija Ruoka ja notkista sopivaksi maitojuomalla. Mausta.
- Tarjoile keitto halutessasi kuivalla pannulla paahdettujen kurpitsansiementen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
57 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.