Bataattiranskalaiset ja inkiväärikastike

Bataattiranskalaiset ja inkiväärikastike
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Bataattiranskalaiset ja inkiväärikastike

Bataattiranskalaiset ja inkiväärikastike

Bataattiranskalaiset syntyvät helposti kotikeittiössä ja ne on mukavaa vaihtelua yleisemmin käytetylle perunalle. Bataattiranskalaiset toimivat sellaisenaan pieneen suolaisen nälkään ja inkivääridippiin jää suorastaan koukkuun.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (500 g)
bataatti
2 rkl
½ tl
kurkumaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Inkivääridippi

2 dl
2 cm:n pala
tuoretta inkivääriä
1 tl
hunajaa
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Pese bataatti hyvin. Leikkaa kuorineen etusormen vahvuisiksi tangoiksi.
  2. Sekoita bataatit, Oivariini ja mausteet kulhossa, jotta bataatit maustuvat tasaisesti.
  3. Kaada leivinpaperille uunipellille ja paista uunin ylätasolla 225 asteessa n. 30 min, kunnes ranskalaiset ovat rapeita ja kauniin ruskeita.
  4. Valmista paistamisen aikana dippi. Sekoita jogurtin joukkoon raastettu inkivääri, hunaja ja suola.
  5. Tarjoile heti liha-, broileri-, kala- tai kasvisruokien lisäkkeenä tai sellaisenaan pikkusuolaisena.
Vinkki

Vinkki

Kokeile myös valmiiksi maustettuja Valio dippi & kastike jogurtteja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›