
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt vaaleaa paahtoleipää
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeri
- 1 dl rusinoita
-
3 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 rkl viskiä
Tarjoiluun
-
0 kg
vaniljajäätelöä
-
0 kg Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Voitele uunivuoka korkeareunainen uunivuoka. Leikkaa paahtoleipien reunat ohuelti ja leikkaa leivät kolmioiksi. Voitele leipäviipaleet molemmin puolin ja asettele viipaleita vuoan pohjalle lomittain.
- Ripottele väliin rusinoita ja sokeria. Jatka kerrosten tekoa samaan tyyliin.
- Sekoita maito, munat, vaniljasokeri (ja viski). Kaada muna-maitoseos leipien päälle.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 30 min, kunnes pinnaltaan kullanruskea ja rapea.
- Anna vetäytyä 10 min ennen tarjoilua. Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
220 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
30,4 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vaniljajäätelöä