Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl vettä
- 2 kanelitankoa
- 2 kokonaista neilikkaa
- 1 tl kokonaisia kardemumman siemeniä
- 2 teepussia, esim. rooibos
- ½ dl fariinisokeria tai hunajaa
-
4 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Pinnalle
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 0 kg jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa pinnoitettuun kattilaan tai teräskattilaan vesi ja mausteet. Keitä hiljalleen 10 min.
- Nosta kattila levyltä. Lisää teepussit ja hauduta vielä 5 min kannen alla.
- Mausta fariinisokerilla ja lisää maito. Kuumenna.
- Vatkaa 1 dl maitoa kapeassa, korkeassa kannussa vaahdoksi sähkövatkaimella. Siivilöi juoma kuumankestäviin laseihin.
- Lusikoi päälle maitovaahtoa. Ripota pinnalle kanelia. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
49 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.