Talvipäivänä maistuu jälkiruoaksi tai herkutteluun ns. valkosuklaakaakao eli kuuman kaakaon tapaan nautittava valkosuklainen juoma. Sen valmistus käy kätevästi käyttämällä maitoa, joka ei kuumennettaessa pala kiinni pohjaan.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 dl | |
1 tl | vaniljasokeria |
5 dl | |
75 g | valkosuklaata |
40 g | vaahtokarkkeja |
1 rkl | kookoshiutaleita tai palaavalkosuklaata |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.