Cheddar-pepperonit

Cheddar-pepperonit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Cheddar-pepperonit

Cheddar-pepperonit

Maukkaat cheddar-pepperonit ovat mukava alkupala illanistujaisissa. Varaa henkilöä kohden 3 - 4 pepperonia. Tarjoa ne haluamasi dippikastikkeen tai ranskankerman sekä kasvisten kera.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 prk (325 / 180 g )
säilykepepperonia , esim. Royal mieto
n. 100 g
1
kananmuna
n. 1 dl
korppujauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Varaa 3 - 4 pepperonia ruokailijaa kohden. Poista kannat. Valuta pepperonien sisältä neste pois. Voit halutessasi poistaa myös siemeniä esim. veitsellä, jos haluat vähentää tulisuutta
  2. Leikkaa juusto sopivan kokoisiksi tangoiksi. Yhteen pepperoniin menee koosta riippuen 5 - 10 g juustoa. Työnnä juustotanko varoen pepperonin sisään
  3. Kasta pepperonit kevyesti haarukalla vatkatussa munassa. Pyörittele ne kauttaaltaan korppujauhoissa.
  4. Paista pannulla Oivariini rasvassa miedolla lämmöllä. Pepperonit ovat valmiita, kun pinta on saanut hieman väriä ja juusto sulanut.
  5. Tarjoa kuumina esim. guacamolen kanssa.
Lisukkeeksi
Guacamole
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›