
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 prk (325/180 g) säilykepepperonia, esim. Royal mieto
-
100 g
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
- 1 kananmuna
- 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Varaa 3 - 4 pepperonia ruokailijaa kohden. Poista kannat. Valuta pepperonien sisältä neste pois. Voit halutessasi poistaa myös siemeniä esim. veitsellä, jos haluat vähentää tulisuutta
- Leikkaa juusto sopivan kokoisiksi tangoiksi. Yhteen pepperoniin menee koosta riippuen 5 - 10 g juustoa. Työnnä juustotanko varoen pepperonin sisään
- Kasta pepperonit kevyesti haarukalla vatkatussa munassa. Pyörittele ne kauttaaltaan korppujauhoissa.
- Paista pannulla Oivariini rasvassa miedolla lämmöllä. Pepperonit ovat valmiita, kun pinta on saanut hieman väriä ja juusto sulanut.
- Tarjoa kuumina esim. guacamolen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa