Cheddar-pepperonit

Cheddar-pepperonit

25 min
keskitaso
346 kcal / 100g
1
0

Maukkaat cheddar-pepperonit ovat mukava alkupala illanistujaisissa. Varaa henkilöä kohden 3 - 4 pepperonia. Tarjoa ne haluamasi dippikastikkeen tai ranskankerman sekä kasvisten kera.

Ainekset

3 annosta
1 prk (325 / 180 g )
säilykepepperonia , esim. Royal mieto
n. 100 g
1
kananmuna
n. 1 dl
korppujauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Varaa 3 - 4 pepperonia ruokailijaa kohden. Poista kannat. Valuta pepperonien sisältä neste pois. Voit halutessasi poistaa myös siemeniä esim. veitsellä, jos haluat vähentää tulisuutta
  2. Leikkaa juusto sopivan kokoisiksi tangoiksi. Yhteen pepperoniin menee koosta riippuen 5 - 10 g juustoa. Työnnä juustotanko varoen pepperonin sisään
  3. Kasta pepperonit kevyesti haarukalla vatkatussa munassa. Pyörittele ne kauttaaltaan korppujauhoissa.
  4. Paista pannulla Oivariini rasvassa miedolla lämmöllä. Pepperonit ovat valmiita, kun pinta on saanut hieman väriä ja juusto sulanut.
  5. Tarjoa kuumina esim. guacamolen kanssa.
Lisukkeeksi
Guacamole
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
346 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
24 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
346 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)