Couscous-kasvislisäke

Couscous-kasvislisäke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Couscous-kasvislisäke

Couscous-kasvislisäke

Couscous-kasvislisäke tuo mukavaa vaihtelua arjen aterioihin. Couscous sopii tarjottavaksi sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä liha-, kala- ja broileriruokien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 ½ dl
täysjyväcouscousia
3 ½ dl
vettä
1 tl
suolaa
1 rkl
1 iso (200 g)
sipuli
1 iso (200 g)
paprika
1 ½ dl
2 dl
mustapippuria myllystä
1 prk (180 g)
½ dl
tuoretta korianteria tai persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Lisää suola ja couscous-suurimot. Sekoita. Nosta levyltä. Anna hautua kannen alla 5 - 7 min
  2. Kuullota rasvassa paistokasarissa hienonnettu sipuli ja pieniksi kuutioiksi leikattu paprika.
  3. Kun couscous on kypsää, sekoita se haarukalla irtonaiseksi. Kaada se pannulle sipuli-paprikaseoksen joukkoon.
  4. Lisää kuumaan couscous-kasvisseokseen appelsiinitäysmehu ja jogurtti. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pippurilla. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot. Ripota pinnalle hienonnettua tuoretta korianteria tai persiljaa. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

* Tarjoa liha-, kala- tai broileriruoan lisäkkeenä.* Voit tarjota ruoan myös kasvispääruokana. Tällöin siitä riittää n. 3 hengelle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›