Gluteeniton pizza

Gluteeniton pizza
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Gluteeniton pizza

Gluteeniton pizza

Gluteeniton pizzapohja onnistuu helposti käyttämällä gluteenitonta jauhoseosta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 ½ dl
gluteenitonta jauhoseosta
1 tl
leivinjauhetta
50 g
¾ dl

Täyte

1 dl
tomaattikastiketta esim. raguletto
150 g
kinkkusuikaleita
½ dl
oliiviviipaleita
1 tl
pizzamaustetta
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää joukkoon sulatettu voi ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Taputtele jauhotetuin sormin pellille pyöreä pohja. Levitä pohjalle ensin tomaattikastike, sitten täytteet ja viimeiseksi juustoraaste.
  3. Paista 225 asteessa n. 10 - 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.