Granola

Granola

Ripottele herkullista granolaa jogurtin tai rahkan pinnalle. Säilytä granolaa tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä.

25 min
helppo
424 kcal / 100g
2
5

Ainekset5 dl

5 dl
2 dl
kaurahiutaleita
½ dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
kvinoaa
50
1 rkl
ruokokidesokeria
1 tl
kardemummaa
1 dl
kuivattuja mulperin marjoja

Ohje

  1. Yhdistä kaurahiutaleet ja auringonkukansiemenet.
  2. Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Yhdistä kaurahiutaleseokseen.
  3. Sulata voi kattilassa. Lisää sokeri ja kardemumma. Kaada kaurahiutaleseokseen ja sekoita.
  4. Levitä seos leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin alatasolla 180 asteessa 10 - 15 min, kunnes se on saanut hieman väriä. Sekoita granolaa muutaman kerran paiston aikana.
  5. Lisää jäähtyneeseen granolaan hienonnetut mulperin marjat.
  6. Tarjoa esim. rahkan, jogurtin tai kefiirin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
424 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
25 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
5 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)