
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni180°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl kaurahiutaleita
- ½ dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl kvinoaa
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl ruokokidesokeria
- 1 tl kardemummaa
- 1 dl kuivattuja mulperin marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kaurahiutaleet ja auringonkukansiemenet.
- Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Yhdistä kaurahiutaleseokseen.
- Sulata voi kattilassa. Lisää sokeri ja kardemumma. Kaada kaurahiutaleseokseen ja sekoita.
- Levitä seos leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin alatasolla 180 asteessa 10 - 15 min, kunnes se on saanut hieman väriä. Sekoita granolaa muutaman kerran paiston aikana.
- Lisää jäähtyneeseen granolaan hienonnetut mulperin marjat.
- Tarjoa esim. rahkan, jogurtin tai kefiirin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
401 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
31 g
Rasva
25,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,1 g
Ravintokuitu
5,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa