Granola

Granola
Tehnyt PaulaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Paula Valio Koekeittiöstä

Granola

Ripottele herkullista granolaa jogurtin tai rahkan pinnalle. Säilytä granolaa tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset5 dl

5 dl
2 dl
kaurahiutaleita
½ dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
kvinoaa
50
1 rkl
ruokokidesokeria
1 tl
kardemummaa
1 dl
kuivattuja mulperin marjoja

Ohje

  1. Yhdistä kaurahiutaleet ja auringonkukansiemenet.
  2. Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Yhdistä kaurahiutaleseokseen.
  3. Sulata voi kattilassa. Lisää sokeri ja kardemumma. Kaada kaurahiutaleseokseen ja sekoita.
  4. Levitä seos leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin alatasolla 180 asteessa 10 - 15 min, kunnes se on saanut hieman väriä. Sekoita granolaa muutaman kerran paiston aikana.
  5. Lisää jäähtyneeseen granolaan hienonnetut mulperin marjat.
  6. Tarjoa esim. rahkan, jogurtin tai kefiirin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
424 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›