Halloween juustokakku

Halloween juustokakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Halloween juustokakku

Halloween juustokakku

Halloweenin hurjimman juustokakun silpoja jää tänä vuonna kiinni verekseltään. Veren punainen väri toistuu kattauksen ja valumien lisäksi myös kakun täyttessä, joka maistuu kaakaolle, mutta on väriltään punainen Red velvet cheesecaken tyyliin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
4 h
uunissa
1 h
Yhteensä
5 h 20 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

50 g
200 g
suklaakeksejä , esim. domino

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
2 dl
4
kananmunaa
1 dl
sokeria
¾ dl
kaakaojauhetta
1 rkl
vaniljasokeria
2 rkl
punaviinietikkaa
punaista elintarvikeväriä

Pinnalle

½ dl
vettä
1 rkl
maissitärkkelystä
½ dl
glukoosisiirappia
1 tl
vaniljasokeria
punaista elintarvikeväriä

Ohje

  1. Sulata voi. Hienonna keksit. Yhdistä pohjan ainekset. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille(ø 20 - 23cm).
  2. Mittaa täytteen ainekset kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella n. 3 min, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa.
  3. Kaada täyte pohjan päälle. Paista 175 asteessa n. 20 min. Pudota lämpotila 150 asteeseen ja jatka paistamista n. 40 min, kunnes kakku on kypsä. Kakun pinnan tulisi repeytyä paistamisen aikana.
  4. Anna jäähtyä kylmässä ennen vuoasta irrottamista.
  5. Sekoita kylmä vesi ja maissitärkkelys. Kiehauta. Lisää siirappi ja elintarvikeväri ja jatka keittämistä samalla sekoitellen kunnes seos on tasaista ja paksuuntunut.
  6. Koristele pinta jäähtyneellä punaisella siirapilla. Lisää sotkuinen veitsi ottimeksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
316 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›