Halloween juustokakku

Halloween juustokakku

Halloweenin hurjimman juustokakun silpoja jää tänä vuonna kiinni verekseltään. Veren punainen väri toistuu kattauksen ja valumien lisäksi myös kakun täyttessä, joka maistuu kaakaolle, mutta on väriltään punainen Red velvet cheesecaken tyyliin.

5 h 20 min
keskitaso
336 kcal / 100g
0
1

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

50 g
200 g
suklaakeksejä , esim. domino

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
1 prk (2,5 dl)
4
kananmunaa
1 dl
sokeria
¾ dl
kaakaojauhetta
1 rkl
vaniljasokeria
2 rkl
punaviinietikkaa
punaista elintarvikeväriä

Pinnalle

½ dl
vettä
1 rkl
maissitärkkelystä
½ dl
glukoosisiirappia
1 tl
vaniljasokeria
punaista elintarvikeväriä

Ohje

  1. Sulata voi. Hienonna keksit. Yhdistä pohjan ainekset. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille(ø 20 - 23cm).
  2. Mittaa täytteen ainekset kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella n. 3 min, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa.
  3. Kaada täyte pohjan päälle. Paista 175 asteessa n. 20 min. Pudota lämpotila 150 asteeseen ja jatka paistamista n. 40 min, kunnes kakku on kypsä. Kakun pinnan tulisi repeytyä paistamisen aikana.
  4. Anna jäähtyä kylmässä ennen vuoasta irrottamista.
  5. Sekoita kylmä vesi ja maissitärkkelys. Kiehauta. Lisää siirappi ja elintarvikeväri ja jatka keittämistä samalla sekoitellen kunnes seos on tasaista ja paksuuntunut.
  6. Koristele pinta jäähtyneellä punaisella siirapilla. Lisää sotkuinen veitsi ottimeksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›