Lakritsi lisää mielenkiintoa perinteiseen suklaakakkupohjaan. Sen maku on tarkoituksella hienovarainen, jotta kakun makujen kokonaisuus olisi tasapainoinen. Kaupoissa on myynnissä miedompaa lakritsijuurijauhetta, mutta tähän kakkuun kannattaa valita maukkaampi raakalakritsijauhe.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
3 ½ dl | vehnäjauhoja |
3 dl | sokeria |
1 dl | sokeroimatonta kaakaojauhetta |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | ruokasoodaa |
2 rkl | raakalakritsijauhetta |
2 dl | |
1 dl | |
2 | kananmunaa |
2 dl | kiehuvaa vettä |
Täyte ja kuorrutus | |
---|---|
200 g | valkosuklaata |
100 g | |
3 prk (à 200 g) | |
Koristelu | |
50 g | valkoisia vaahtokarkkeja |
50 g | mustaa sokerimassaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.