Reseptiyhteistyö
Härkis-käristys
Härkis-käristys valmistuu nopeasti ja maistuu perinteisten lisukkeiden kanssa.
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 (250 g)
Gold&Green® härkäpapusuikaletta valkosipuli-yrttiSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapusuikale Valkosipuli & Yrtit on helppokäyttöinen…
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl öljyä
- ½ tl kuivattua timjamia
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 2 dl olutta tai kasvislientä
Jaa resepti
Ohje
- Paista härkäpapusuikaleet, hienonnettu sipuli ja valkosipuli kuumalla pannulla voissa tai öljyssä muutama minuutti.
- Lisää timjami ja muutama kierros suolaa ja mustapippuria myllystä. Kaada kuumalle pannulle olut tai kasvisliemi. Anna kiehahtaa.
- Tarjoile perunasoseen, puolukoiden ja suolakurkun kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
181 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











