
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
3 h 40 min
Yhteensä
3 h 55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl vettä
- ½ rkl kuivahiivaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 1 kananmuna
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita 41-asteinen vesi, hiiva ja 1/2 dl jauhoja. Jätä pöydälle, kunnes seos kuplii (n. 1/2 h).
- Lisää loput aineet juustoa lukuun ottamatta, vaivaa hyvin. Anna kohota 3 h, paina taikina litteäksi tunnin välein.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi, pyöreäksi levyksi. Laita juusto taikinalevyn keskelle. Nostele reunat raasteen päälle, niin, että leivän keskellä ei jää ilmaa. Nipistele reunat hyvin yhteen. Kauli tasaiseksi.
- Paista uunin keskiosassa 250 asteessa 10 - 12 min, kunnes leipä on kauniin ruskea.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
244 kcal
Proteiini
14,1 g
Hiilihydraatti
28,4 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa