
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g pastaa
- 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 2 dl majoneesia
- ¼ tl currya
- ¼ tl suolaa
- 1 tlk (227/137 g) ananasviipaletta
- 2-3 (300 g) omenaa
- ½ ruukkua tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele pasta kylmällä vedellä ja valuta.
- Paista broilerin fileesuikaleet Oivariini rasvassa pannulla kypsiksi. Jäähdytä.
- Sekoita kermaviili, majoneesi ja mausteet kulhossa.
- Valuta ananasviipaleet ja leikkaa paloiksi. Kuutioi (kuoritut) omenat pieniksi paloiksi.
- Hienonna yrtti. Jätä muutama oksa koristeluun.
- Yhdistä kaikki raaka-aineet keskenään isossa kulhossa. Tarkista suola. Anna makujen tasaantua jääkaapissa mielellään 30 min.
- Tarjoa pääruokasalaattina tai lisukesalaattina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa