Helppo juustoinen chilispagetti

Helppo juustoinen chilispagetti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Helppo juustoinen chilispagetti

Helppo juustoinen chilispagetti

Juustoinen pasta chilillä ja valkosipulilla on yksinkertainen ja herkullinen arjen pelastaja.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
350 g
spagettia
3
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
2 rkl
2 dl
pastan keitinvettä
1 prk (250 g)

Viimeistelyyn

lehtipersiljaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipalko. Kuullota pannulla rasvassa.
  3. Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen. Lisää pasta, Koskenlaskija sekä keitinvesi pannulle, sekoita.
  4. Viimeistele lehtipersiljalla ja mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.