Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo juustoinen chilispagetti

Juustoinen pasta chilillä ja valkosipulilla on yksinkertainen ja herkullinen arjen pelastaja.

Helppo juustoinen chilispagetti
Helppo juustoinen chilispagetti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Viimeistelyyn

  • 0 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipalko. Kuullota pannulla rasvassa.
  3. Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen. Lisää pasta, Koskenlaskija sekä keitinvesi pannulle, sekoita.
  4. Viimeistele lehtipersiljalla ja mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 28,3 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • lehtipersiljaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search