
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta2 munan torttupohja
- 2 isoa kananmunaa
- 1 dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Vuokaan
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0 kg korppujauhoja
Kostutukseen
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 tl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Täyte
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1½ rkl sokeria
- 1½ rkl kaakaojauhetta
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 (200 g) kypsä banaani
Koristeluun
- 0 kg mansikoita tai viinirypäleitä
- 0 kg laktoositonta tummaa suklaata tai valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää jauho-leivinjauheseos siivilän läpi. Sekoita varoen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torttu- tai kakkuvuokaan (sisäosan halkaisija n. 25 cm).
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 13 -15 min tai kunnes kakkupohja on kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
- Mausta maito sokereilla. Kostuta sillä torttupohja varsinkin reunoilta.
- Vaahdota kerma, sokeri ja kaakaojauhe. Lisää rahka ja ohuiksi viipaleiksi leikattu banaani.
- Lusikoi seos torttupohjan päälle.
- Koristele Helppo kesäkakku mansikoilla tai halkaistuilla viinirypäleillä. Höylää pinnalle suklaata juustohöylällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
207 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
22,9 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- korppujauhoja
- mansikoita
- laktoositonta tummaa suklaata