
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 1½ dl tomaattipastakastiketta
-
200 g
Valio Luomu™ gouda viipaleitaValio Luomu™ gouda juusto valmistetaan kotimaisesta luomumaidosta Valion Joensuun juustolassa. Maukas goudajuusto on maistuva valinta…
- 150 g punasipulia ohuina viipaleina
-
100 g
ilmakuivattua kinkkua
- 200 g kylmäsavulohiviipaleita
Voit kokeilla myös -
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 4 kananmunaa
Pinnalle
- ripaus sormisuolaa
- 0 kg minisalaattisekoitusta ja basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola.
- Sekoita joukkoon jauhot ja Oivariini. Vaivaa pizzataikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli tai taputtele taikina kahdeksi pyöreäksi pizzapohjaksi.
- Nosta pizzapohjat leivinpaperin päälle uunipelleille. Anna kohota liinan alla 20 min.
- Levitä tomaattipastakastike pizzapohjille.
- Asettele päälle juustoviipaleet, sipulirenkaat, revitty ilmakuivattu kinkku tai kylmäsavulohiviipaleet. Lusikoi smetanasta nokareita sinne tänne pizzaa. Rouhi päälle pippuria.
- Paista pizza kerrallaan uunin alaosassa 250 asteessa ensin 6 min. Riko päälle kananmunat (bull's eye) ja jatka kypsentämistä vielä n. 5 min.
- Ripottele kananmunien päälle sormisuolaa. Viimeistele pizzat halutessasi minisalaatilla ja tuoreella basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
16,6 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sormisuolaa
- minisalaattisekoitusta