
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Taikina
-
2 dl
Valio maitoa tai vettäValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 5 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 1 rkl oreganoa tai basilikaa
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
Koristeluun
- tuoretta oreganoa tai basilikaa
Taikina
- 2 dl Valio maitoa tai vettä
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 5 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl suolaa
- 1 rkl oreganoa tai basilikaa
- 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
Koristeluun
- tuoretta oreganoa tai basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai veteen. Sekoita joukkoon muut aineet. Anna taikinan kohota.
- Vaivaa kohonnut taikina hyvin. Taputtele taikina käsin tai kauli leivinpaperin päälle uunipellille neliöksi (n. 30 x 30 cm). Anna kohota leivinliinalla peitettynä täytteen valmistamisen ajan.
- Ruskista jauheliha pannulla Oivariinissa. Mausta.
- Leikkaa kohonnut pohja tyynyiksi 4 x 4 --> 16 osaan leivinpyörällä.
- Levitä hiukan jäähtynyt jauheliha kohonneelle pohjalle. Ripottele juustoraaste päälle. Viipaloi kirsikkatomaatit. Nostele viipaleet täytteen päälle.
- Paista 225 asteessa n. 20 min. Viimeistele kypsänä tuoreilla yrteillä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
20,3 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta oreganoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.