
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ l hedelmäkuutioita tai marjoja
Kauramuru
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
-
50 g Valio voita
Voit kokeilla myös -
- 2 dl kaurahiutaleita
- ½ dl sokeria
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1½ rkl ruokosokerisiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kauramuru: Mittaa Oivariini tai voi pannulle tai paksupohjaiseen kattilaan. Anna ruskistua hiukan. Lisää kaurahiutaleet ja sokeri. Sekoittele ja anna paahtua vaaleanruskeaksi, varo ettei seos pala.
- Sekoita kastike.
- Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua, että kauramuru pysyy rapeana. Annostele laseihin kerroksittain hedelmäpaloja tai marjoja, kauramurua ja kastiketta. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
23,3 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa