Jogurtti-murumaljat

Jogurtti-murumaljat

Kauramuru antaa hedelmäsalaatille mukavan rapean kuoren. Viimeistele annos jogurtista tehdyllä kastikkeelle.

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ l
hedelmäkuutioita tai marjoja

Kauramuru

50 g
Valio Oivariini® rasvaa

tai 50 gValio voita
2 dl
kaurahiutaleita
½ dl
sokeria

Kastike

2 dl
1 ½ rkl
ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Valmista ensin kauramuru: Mittaa Oivariini tai voi pannulle tai paksupohjaiseen kattilaan. Anna ruskistua hiukan. Lisää kaurahiutaleet ja sokeri. Sekoittele ja anna paahtua vaaleanruskeaksi, varo ettei seos pala.
  2. Sekoita kastike.
  3. Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua, että kauramuru pysyy rapeana. Annostele laseihin kerroksittain hedelmäpaloja tai marjoja, kauramurua ja kastiketta. Tarjoa heti.

Vinkki

* Voit maustaa kauramurun halutessasi pienellä ripauksella kanelia, kardemummaa tai inkivääriä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›