Siirry sisältöön
Jouluinen pullavanukas

Jouluinen pullavanukas

Pullavanukas on loistava tapa hyödyntää yli jääneet, hieman kuivahtaneet pullat. Lisäämällä vanukkaaseen joulun makuja, saat hiukan erilaisen kahvileivän.

Jouluinen pullavanukas

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1  (n. 400 g) pullapitko
  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 3 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 2 kananmunaa
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl inkivääriä
  • 50 g suklaata

Ohje

  1. Leikkaa pullapitko isohkoiksi kuutioiksi. Lado voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita kerma, maito, munat ja mausteet. Kaada vuokaan.
  3. Ripottele pinnalle rouhittu suklaa.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 - 30 min, kunnes pinnalta kauniin ruskea ja rapea.
  5. Tarjoa lämpimänä jälkiruokana tai kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 243 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 22,8 g
Rasva 14,4 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search